beats by dre cheap

Hatem Ben Arfa bi mogao u Manchester United


Nakon uspiješne ljetne kupovine Gabriel Obetana, ''Crveni đavoli'' prema izvještajima prate još jednu zvijezdu francuske prve lige. Prema ''La Provence'', igrač Marseillea Hatem Ben Arfa mogao bi postati nova akvizicija engleskog giganta, Manchester Uniteda. Talentovani nogometaš teško pronalazi svoju minutažu u klubu zbog svoje nekonstantne forme, ali šef ''Crvenih đavola'' smatra kako mladića može vratiti na put stare slave kad je kao mnogo mlađi oduševljavao u dresu Lyona. Pored Uniteda, i grčki Olympiacos nadao se kako će 22-ogodišnjaka moći posuditi na polusezonu međutim izgleda da ta opcija ''pada u vodu''.

 

''Oko budućnosti Hatema, tri čovjeka su uključena. Hatem, Michael Ouazine i ja. Za sada, nemamo jasan kontakt ni sa jednim od klubova. Ali to ne odpisuje prelazak. Možda će OM imati neki kontak od strane zainteresovanih klubova.'' – kazao je Jean-Jacques Bertrand.

 

Slična situacija desila se i sa Obertanom koji je u Francuskoj skoro godinu dana stagnirao bez većeg napredka a onda potpuno ''eksplodirao'' prelaskom u United. Takvo nešto bi se moglo očekivati i sa Ben Arfom.

ManchesterUnitedFC
http://manchesterunitedfcbymanfan.blogger.ba
19/12/2009 12:01