beats by dre cheap

Inside Carrington 4 i 5: Kantina i Maseri

Inside Carrington 4: Kantina

Nakon uobičajnih treninga igrači svoje gorivo pune u kantini Carringtona...
Smještena na prvom spratu zgrade kantina sadrži oko 100 sjedećih mjesta i koriste je svi zaposlenici Carringtona, uključujući managera, trenersko osobolje, prvi tim, rezerve i akademijske članove, kao i svo opretivno osoblje.

''Razgraničenje nikada nije bio problem ovdje,'' kaže Sir Alex Ferguson čija je ideja bila da svi jedu na jednom mjestu.
''Svi jedu zajedno; ljudi dolaze iz ureda u ured. To je uvijek bilo dobro u Carringtonu.''

Ručak se služi između 12 i 2 sata poslije podne, a pića su na raspolaganju tokom cijelog dana.
Čovjek koji je zadužen za ono što će naći na kuharskom meniu je klubski dijetičar Trevor Lea.

''Piletina je uvijek na prvom mjestu,'' kaže Trevor. ''Neki igrači jedu samo to po cijeli dan. Piletina sa malom masnoćom je ono što mi pravimo na naš način. Rina je također veoma popularna. Pizza je druga najomiljenija sa dodatkom piletine, govedine ili tunje. Ali opet tu nema velik procent miliječnih masti. Nekoristimo ih ni u siru. Izazov je napraviti stvari bez masnoće. Tako da smo probali sa različitim začinskim biljem i sa mnogo drugih načina.''

Inside Carrington 5: Šalica razgovora sa... maserima

http://picsrv.manutd.com/?fif=/manu/img_10_25642_7473.jpg&obj=iip,1.0&wid=480&hei=179&rgn=0.09769094138543517,0.1806930693069307,0.8525754884547069,0.4430693069306931&cvt=jpeg

Ovoga mjeseca, Inside United je odlučio uz šalicu čaja porazgovarati sa ljudima zlatnih ruku, maserima prve momčadi Garryem Armerom, Rodom Thornleyem i Andyem Caveneyem…

Dobro jutro dečki... Onda, koja je prva stvar koju napravite kada dođete u Carrington?
GA: Najčešće dolazimo u 8.30 i, nakon što popijemo čaj na brzinu, idemo direktno u svlačionicu prve ekipe – našu bazu tijekom dana – kako bismo odradili pripreme prije nego što dođu igrači. Pripremamo stolove za masažu u svlačionici, za one koji žele masažu prije treninga, te također uključujemo aparate za led, koji se koristi za ledene kupke, koje neki igrači koriste nakon treninga.

Dobivaju li svi isti tretman?
RT: Sve masaže su specifične za svakog igrača, a igrači nam govore što žele. Masiramo noge igrača ili gornji dio tijela, na primjer ramena ili leđa. Postoji široka paleta tretmana koje možemo pružiti. Morate znati što svaki igrač želi i koliko dugo. Također tretiramo ozlijeđene igrače ili one koji su se tek vratili nakon stanke.

Tko najčešće dolazi na tretman kod vas?
GA: Svi dečki dolaze na masažu i mi ih ohrabrujemo da dolaze najmanje dva ili tri puta tjedno, prije ili poslije treninga ili utakmice. Oni mogu izdržati bilo koju duljinu tretmana – od 5 minuta do sat vremena.
GA: Nekih dana imamo više posla, jednog dana možete masirati dva ili tri igrača, a drugi dan sedam ili osam.

Sva trojica ste s momčadi cijelo vrijeme?
RT: Mi smo ovdje kod svakog treninga, no Garry i Andy također putuju s dečkima na svaku utakmicu. Ja i Andy smo na dužnosti noć prije domaćih utakmica i u klupskom hotelu u Manchesteru. Garry i Andy se za stvari brinu prije domaćih i europskih utakmica vani.
GA: Mi smo na dužnosti uvijek kada su igrači tu – čak i na Božić!

Čujemo kako se vi dečki ne bojite našaliti s igračima...
RT: Jednom sam se sakrio u ormar Garrya Nevillea i iskočio kada je otvorio vrata i nasmrt ga preplašio. Jednom sam neke stare Edwinove tenisice za trening pretvorio u kopačke tako što sam ispod zalijepio dugmad, a jednom prilikom sam na Oleove tenisice stavio kartone, tako da je izgledalo kao da hoda sa skijama!
GA: U momčadi je sjajna atmosfera i mi smo većim dijelom dio svega toga, jer je svlačionica praktički naš ured.  

Što je najbolje u vašem poslu?
GA: Jednostavno biti dijelom najboljeg kluba na svijetu.
AC: Svi u mojoj obitelji su Unitedovi navijači i odrastao sam kao navijač Crvenih vragova, tako da je ostvarenje sna što sam ovdje. Volim sve u vezi s tim.

RT: Ja sam dečko iz Salforda i, poput Andya, navijač Crvenih vragova od glave do pete. Ovaj je posao san – svaki dan na posao dolazim nasmijan od uha do uha.

I na kraju, koga biste najradije masirali?
GA: Catherine Zeta-Jones.
RT: Moj izbor je Charlize Theron.
GA: Mogu li promijeniti svoj izvor u Phil Collins? [Inside United: Erm, okay!] Jednom sam bio u stanju pripravnosti kada je bio u Manchesteru na turneji i stvarno sma se nadao kako ću raditi na njegovim leđima, jer sam znao kako ima problema s njima.

Nažalost nisam dobio priliku, no i dalje bih rekao Phil.
GA & RT: Andyev izbor je definitivno Graham Norton.
AC: [Andy žestoko prosvjeduje] Nema šanse! Moj je izbor Cheryl Cole.

ZABRANJENO KOPIRANJE!!!
Inside Carrington 5 preuzeto sa: http://manchester_united_fc.bloger.hr/

ManchesterUnitedFC
http://manchesterunitedfcbymanfan.blogger.ba
08/10/2008 00:33