beats by dre cheap

Inside Carrington 2 i 3-Teretana i Svlačionica

Inside Carrington 3: Svlačionica

 [IMG]http://i38.tinypic.com/294qflc.jpg[/IMG]

Igrači su se vratili u novi dom dolaskom natrag u Carrington u ljeto 2007. Nakon puno preuređivanja, izgled nove svlačionice za prvi tim čekao je igrače.

''Sada imamo tako veliki tim i odlučeno je da svlačionice prvog i rezervnog tima budu smještene u jednu'' – objasnio je Ryan Giggs.
''To pravi dobru atmosferu i svi igrači su veoma sretni zbog toga.''
Novi set-up, uključuje i extra prostor za fizioterepeutske tretmane, koji je udaljen od svlačionica što nije bio slučaj na bivšem vježbalištu Crvenih, ''The Cliff.''

''To je potpuno drugačije'' – kaže Giggsy. ''Imali smo male svlačionice gdje nije bilo mnogo prostora između nas. Sada, imamo mnogo praznog prostora, tako da je ovo definitivno drugačije od 'The Cliffa' ''.

Kako bi se izvršilo proširenje svlačionica, rezerve su se preselile u klubsku akademijsku svlačionicu, koja se nalazi u sklopu glavne zgrade Carringtona.

 
Inside Carrington 2: Teretana

[IMG]http://i35.tinypic.com/i35v6g.jpg[/IMG]

Potpuno opremljena teretana u Carringtonu, smještena u prizemlju trening kompleksa Crvenih vragova, je redovito, ako ne i omiljeno okupljalište igrača Manchester Uniteda.

Trener zadužen za snagu i kondiciju Mike Clegg je čovjek kojemu je povjeren rad sa igračima tijekom njihovog rada u teretani, koji je na rasporedu prije ili poslije treninga. To je također mjesto na kojem ozlijeđeni članovi momčadi provode većinu svog vremena radeći na fizičkoj spremi tijekom izbivanja sa terena.    

Sekcija za rad sa utezima i kardiovaskularne treninge – u kojoj se nalaze utezi i sprave za vježbanje izdržljivosti, je na raspolaganju igračima, kao i sprave za ravnotežu i sobni bicikli na kojima se igrači zagrijavaju prije treninga.
"Zbog toga jer imamo trenere i stožer otvorenog uma, uvijek na raspolaganju imamo najnoviju opremu," tvrdi Darren Fletcher. "Sve najnovije sprave za vježbanje su ovdje i dobro je uvijek isprobavati nove stvari i otkrivati njihove koristi."
"Rad u teretani je vrlo važan za nogometaša," dodaje trener za fizičku spremu Tony Strudwick. "Igra nogometaša je spoj tehničkih sposobnosti, izdržljivosti i snage. Stoga je vrlo važno unaprijediti moć svakog igrača, a rad u teretani nam pomaže da to i učinimo."

ZABRANJENO KOPIRANJE!!!
Inside Carrington 2 preuzeto sa: http://manchester_united_fc.bloger.hr

ManchesterUnitedFC
http://manchesterunitedfcbymanfan.blogger.ba
07/10/2008 10:23