beats by dre cheap

Scolari: Ronaldo sanja o Realu

Cristiano Ronaldo je prošloga tjedna, nakon eliminacije Portugala s Europskog prvenstva, izjavio kako će o svojoj budućnosti detaljnije progovoriti kroz nekoliko dana. Dok se u Madridu i Manchesteru, ali i ostatku Europe, sa zanimanjem čeka konačna potvrda da Ronaldo želi napustiti Manchester United, o ovoj je tematici progovorio izbornik portugalske reprezentacije Luiz Felipe Scolari, koji će u sljedećoj sezoni voditi momčad Chelseaja.

Scolari je britanskom časopisu People otkrio kako će Ronaldo učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi zaigrao za madridski Real. "Znam Ronalda jako dobro i znam kakva je osoba, znam kako će se nositi s pritiskom u sljedećim tjednima. Ljudi moraju razumjeti da Cristiano uz sve ove poteškoće i priče oko njega samo postaje jači. Nikad nisam upoznao nekoga s takvom mentalnom snagom", kazao je Scolari.

"Ono što mu se dogodilo na Svjetskom prvenstvu 2006. uništilo bi mnoge igrače, ali ne i Cristiana, a sve ove priče oko njegove budućnosti sigurno ne utječu na njega. On je toliko mentalno jak i svoju sudbinu ima pod kontrolom, Manchester United ne može učiniti ništa. Njegov je san zaigrati za Real Madrid i siguran sam da će ga Cristiano ispuniti bez obzira na poteškoće", dodaje Scolari koji u cijeloj priči vidi i vlastiti interes. U idućoj će sezoni imati zadatak skinuti Manchester United s engleskog i europskog trona, a to će sigurno biti lakše učiniti ako je Ronaldo - u Španjolskoj.

Čini se da je proteklih nekoliko tjedana o Ronaldovom transferu izrečeno i napisano gotovo sve. Očekuje se i službena potvrda portugalskog veznjaka nakon čega je Real najavio otvaranje pregovora s Manchester Unitedom, koji pak ne želi niti saslušati ponude za čovjeka koji je u prošloj sezoni utrpao 42 pogotka. Rasplet situacije zaista je teško predvidjeti...

ManchesterUnitedFC
http://manchesterunitedfcbymanfan.blogger.ba
23/06/2008 15:02